Защо е добре да изберете професионалното почистване след гълъби

Защо е добре да изберете професионалното почистване след гълъби

Проблемът с гълъби и други пернати може да бъде изключително досаден и упорит, особено, когато става въпрос за почистване на следите от тях. Ето, защо изборът на професионално почистване след гълъби може да се окаже от решаващо значение за решаването на този проблем.

6 начина да почистите мазета от мръсотия и затрупване

Как става почистване на мазета и тавани

Както завършените, така и недовършените мазета са известни с това, че се превръщат в сметище за неизползвани предмети от бита. В тях се среща, неща от коледна украса, през онези стари сантиментални предмети и неща, предавани от родителите ви. Днес ще ви разкажем, как става почистване на мазета и тавани по най-организирания и лесен начин:

почистване на дворове

Какво съдържа списъкът с инструменти за почистване на дворове

Без подходящите инструменти и най-квалифицираният градинар се чувства като риба на сухо. Той ще е неспособен да изпълнява, дори най-простите градински задачи. От грабене на листа до подрязване на храсти.

Почистване на кухнята – какво да вземете под внимание

5 шеги за чистенето и топ правила за любов към себе си

Чували ли сте вицове за перфектни домакини, изрядно почистване или педантично въвеждане на нещата в ред. Е, днес ще ви разкажем за 5 шеги за чистенето и колкото се може повече правила за любов към себе си. Знаете ли, че съществува мит за:

Пластмасови отпадъци – какво трябва да знаем преди почистване на битови отпадъци от жилище

Пластмасови отпадъци – какво трябва да знаем преди почистване на битови отпадъци от жилище

Замърсяването с използвани пластмасови маси засяга земята, водите, живите същества. В по-голямата си част пластмасовите отпадъци, които попадат в природата, са за еднократна или малка употреба – пластмасови опаковки, торбички, сламки, пластмасови прибори и бутилки, клечки за уши и др. В почвата или водата пластмасите отделят опасни химикали, достатъчно силни, за да замърсят големи площи.

Извозване на разнородни отпадъци – какво трябва да знаете

Извозване на разнородни отпадъци – какво трябва да знаете

След ремонт или преместване неизбежно остават различни видове боклук, които трябва да бъдат извадени от помещенията и изхвърлени в съответствие с всички правила. В същото време е недопустимо да се използват обикновени резервоари или контейнери, предназначени за битови отпадъци за изхвърляне на строителни отпадъци и остарели мебели. Затова са необходими специални автомобили и хамали за …

Извозване на разнородни отпадъци – какво трябва да знаете Read More »

Scroll to Top