Как да изберем правилните обувки и да не плащаме скъпо за тях

Дори и най-добрият дамски гардероб не е пълен без добри обувки. За вечерната рокля се нуждаете от елегантни обувки, ботуши за коженото палто и стилни маратонки за спортна екипировка.

Освен да комбинирате модели спортни дрехи с обувки, трябва да обърнете внимание на качеството и комфорта. Моделите за продължително носене, в които трябва да ходите няколко часа на ден, трябва да създават особено голям комфорт.

Съотношението на цветовете също играе важна роля. В гардероба, трябва да има основни цветове, които пасват на повечето модни предложения, както и ексклузивни модели за през уикенда и поне за 1-2 тоалета.

Качествени обувки на изгодна цена

В онлайн магазина MARATONKI.INFO ни посъветваха да купим обувки за гардероба си и да не поглеждаме назад към сезона. Така можете да спестите пари, но в същото време да изберете най-добрите опции за своя гардероб. През септември започва сезонът на намаленията на летните обувки – сандали, балеринки, мокасини и т.н., които са с 50-70% по-евтини, отколкото в началото на сезона. А в края на зимата, започва разпродажбата на обувки за зима.

В онлайн магазина маратонки.инфо често се провеждат промоции, както в много други онлайн платформи и на стационарни точки за продажба.

Що се отнася до спортните модели (кецове), няма стриктно препращане към сезона. Тук, продавачът сам определя периода на отстъпка, като взема предвид предназначението на маратонките, техните термични и дизайнерски характеристики. Маратонките се носят по всяко време на годината, през зимата се купуват за фитнес зали. В резултата на това продавачът очертава изгодни цени по отношение на популярността на моделите и интензивността на продажбите.

Как да намерите обувки през сезона с намаление

Кой не иска да си купи ботуши в късна есен и да ги облече веднага? Това също е възможност. Тази тайна ни разкриха управителите на онлайн магазин maratonki.info, който провежда, както сезонни разпродажби, така и не сезонни PR акции. Има промоции на дрехи, промоции на обувки и пр.

За привличане на клиенти към сайта се избират 1-2 модела, които се продават с добра отстъпка. Така купувачът получава достоен продукт, а продавачът придобива нов клиент. Такова попълване на гардероба е от полза и трябва да търсите промоционални банери, чрез реклами в интернет сайтове и в социалните мрежи.

Всеки доволен клиент води приятелите си и те вече могат да купят не само промоционален продукт, но и да изберат чифт маратонки за подаръци

от нова колекция, за която няма отстъпка.

Scroll to Top