Молив пола за различни сезони и поводи

Молив полата от години насам присъства в гардероба на дамите. Тя е тачена като модерна, елегантна, женствена и красива и не е случайна тази нейна слава. Истината е, че полата тип молив има право да бъде на почетно място в модната класация, защото има способността да прикрива женските несъвършенства, постигайки оптимално добра визия. За елегантна визия може да поръчате от тук: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/rokli/дамска-рокля-в-черно-с-пайети-на-рамене.

Ето и три най-чести повод, в които всяка жена или момиче може да облече пола молив:

Молив полата за зимен гардероб

Отлично ще изглежда молив пола в ансамбъла с обичайните топли дрехи. В студения сезон, може да бъде допълнена с тънки пуловери, кожено яке, черни кожени якета или козина. Когато към нея са добавени високи токчета или платформа, зимни обувки или ботуши нещата стават още по-модерни.

Важно да изберете правилния модел на обувки. Височината на тока, височина на ботуша са от значение в правилното синхронизиране на пола тип молив.

Молив пола за стилна вечер

Ако спешно трябва да създадете образа за вечерта, а не знаете как, на помощ ще се притекат съветите за молив полата. Тя, подобно на легендарната малката черна рокля може да се превърне в основа на ансамбъла. Вземете например изрязана обшивка от фина вълна, кадифе, сатен или дебела копринена блуза и добавете елегантен, изящен корсет, романтична блуза с отворени и волани с дълбоко деколте. За върха на изображението изберете обувки на висок тънък ток и големи бижута. Вижте и за: http://3748.eu/2017/09/15/какво-прави-универсалния-гардероб-на.

Молив пола в стил, младежка

Днес можете да се срещнете млади девойки, именно в оригиналната версия на полите на молив. Трябва да се отбележи, че този модел е истинска тенденция на съвременната младежка мода. За разлика от възрастните жени и зрелите дами избират молив полата от тежка тъкан, неутрални цветове и текстури, момичетата предпочитат модели от трико, стреч Дантела, деним, ярки цветове и оригинални щампи. Обикновено тези поли се допълват с широки съкратени тениски, леки якета, стилни жилетки и други неща, типични за гардероб тийнейджъра. Що се отнася до обувките, всичко е в духа на тийнейджърите – ниските балетни пантофки, сандали, маратонки и високи токчета са идеални за случая. Разгледайте: http://knija.com/2017/09/18/синята-рокля-как-и-с-какво-да-носим.

Scroll to Top