Мъжки якета: мода 2018

Мъжки якета: мода 2018Мъжете не са толкова тясно свързани с модните тенденции, както жените. Те не се интересуват от въпроса: „Какво да се носят утре?“, но въпреки това модата и за тях изобилства от предложения.

Дизайнерите подготвят всеки нов сезон повече изненади за мъже. Якетата тази година – не са единственото нещо, което ще предпази от студеното времето, но са стилен елемент, който ще допълни образа на всеки мачо или истински джентълмен.

Нека надникнем и в предложенията за мъжка есенна мода: http://fashioncolors.eu/online-moda/мъжка-мода/5-мъжки-аутфита-за-лятото.

Цветова гама

Класическите цветове на черно, червено, бяло, бежово, шоколад и синьо се прилагат в комбинации от поне два цвята.

Не по-малко важни са и съчетанията и мотивите в мъжки облекла. Такива дори се наблюдават като декорации на сака с етнически мотиви. Този елемент като, че ли възнамерява да завладее и мъжката есенна мода.

Варианти на модели

За почитателите на кожата, дизайнери използват естествена кожа и всички видове тъкани. В разгара на популярността на якето, те комбинира няколко вида тъкани с различна текстура и цвят.

Идеален за ежедневния живот и спортен стил са моделите в съвременни и леки материи, които едновременно предпазват от вятър и студ.

За мъжете в ексцентрични наклонности модните подиуми представят и модели якета за велосипедисти. Тези дизайнерски творения изобилстват от всички видове крепежни елементи и нитове.

Познатият от миналото жакет сега е в стил лов и риболов. Наричан от други военен стил, той завладява света на мъжката мода и се превръща в модерен акцент не само за разходка, но и по време на празници, и в ежедневието. За тези, които са чужди на камуфлажното яке, има чудесна алтернатива – бял флот. Този избор е най-хитови мъжки модел в света на мъжката есенна мода 2018.

Scroll to Top