Управление на автомобила

”И в най-съвършената си форма управлението на автомобил е изкуство. Само един фалшив тон в тази сложна гама  от действия, може най-неочаквано да превърне радостта от общуването автомобила трагедия с непоправими последици.“

Практиката е най-съществения елемент от подготовката на кандидатите за водачи на МПС-та. Тя обобщава всичко изучено по време на шофьорски курсове и е обект на голямо внимание от страна на начинаещи водачи. Обясними са интересът и вълнението, с което те сядат зад волана. Тук, може да разгледате за всички модели стартери за леки автомобили. Научете и някои особености в GPS навигаторите.

Емоционалното изживяване се предлага със самото управление на автомобила, то може да е приятно, привлекателно, но и опасно. Затова всеки шофьор трябва да е изключително внимателен и предпазлив. Не бива да се пренебрегва факта, че обстановката на пътното платно днес е много сложна. Скоростта и броят на пътни транспортни средства се покачва ежечасово. Ето, защо всеки, който седне зад кормилото, поема пълна отговорност. Поведението на автомобила, зависи единствено от човек. Ето, защо хора с недостатъчно познания, умения и опит не бива да се намират на това място – зад волана.

Автомобилът не може да се води безопасно от водач с оценка: „удовлетворително“. Удовлетворително може да е всичко за бита, но не и когато животът на вас или останалите зависи от вашето шофиране.

Необходими са безпогрешни подходи, интуиция, точни координирани действия, бързина, ловкост и умения.

Разберете още за механизмите на двигателя на адрес:

http://knija.com/2017/04/25/%D0%BC%D0%B5%D1%85%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D1%82/

 

 

 

Scroll to Top