5 трика за почистване на столове от кожа

Имате заведение или бар и сте насяно, че поддържане на чистотата и реда е ежедневна грижа. Използвайте прахосмукачка, за да премахнете трохи, прах, мръсотия или други отломки от пукнатините.

Тези методи обаче трябва да се следват и когато става дума за вашите бар столове. Не позволявайте остатъци и отломки да се натрупват в цепнатините, тъй като това може да стане трудно и премахването им да отнеме време. Натрупани прашни, мазни и други остатъци може да доведе до увреждане на кожата, да се разположи трайно по шевовете на пукнатините и да съкращава живота на бар столовете.

Определете редовен график за почистване на вашите бар столове. Графикът трябва да се придържа към това, което позволява да поддържат бар столове в крайчеца, като се запазва общият вид на бар столове и поддържането им изглежда като ново, без значение на колко години могат действително да бъдат.

Поглезете кожата на вашите бар столове с балсам за кожа. Използвайте мека неабразивна материя и парцал, които да галят кожата. Избършете старателно материала, като си гарантирате подходящо, наситен балсам. Оставете кожата да изсъхне напълно, преди да използвате. Лечението на вашите бар столове трябва да се извършва с добро качество балсам за кожа, който годишно ще запази еластичността и мека за цял живот.

Хидроизолацията ще помогне за предотвратяване на разливи и други аварии, както и трайно увреждане на бар столовете. За целта трябва водоустойчиво покритие, а за целта кожата трябва да е висококачествен продукт. Хидроизолационните химикали трябва да се оставят да изсъхнат напълно, преди да използвате отново.

Най-малко веднъж годишно трябва да се преглеждат обстойно всички места по столовете. Така навреме могат да се установят евентуални повреди и техническо обслужване или ремонт, да бъдат направени. За целта кожата се разглежда в ярко осветена площ, което прави всякакви дефекти, драскотини, убождания или други аномалии по-видими.

Ако полагате тези минимални грижи ще съхраните живота на своите столове за дълго. Вижте и това, което прави един климатик.

Scroll to Top