Начини за организиране на дреболии

Килери, гаражи и складови клетки могат да помогнат да се създаде организирано жизнено пространство, запазвайки рядко използвани елементи извън поглед, докато не се нуждаете от тях. И така все още може да откриете себе и да намерите дом за елементарно, което се натрупва с течение на времето.

Поставянето на всичко в ясни, етикетирани пластмасови кошчета не е практично с странно оформени елементи или с неща, които са толкова малки, че са им нужно повече елементи за съхранение. Когато се справяте с дреболии, използвайте няколко различни стратегии на организацията в зависимост от типа на нещата.

Ако се налага извозване на електроуреди, потърсете си фирма.

Опаковане на подаръци и доставки: вие не искате да се ровите в таванско или мазе, за да търсите хартия и лъкове, когато трябва да приключат подаръка ви, но къде другаде може да се намират толкова много опаковъчни материали. Има много решения на този проблем съхранението е един от тях и е в поддържането на вашите доставки в скрин. Всеки чекмеджета могат да поберат един различен елемент – лъкове, хартия тъкан, опаковъчна хартия, етикети, ленти и можете да използвате повърхността на шкафа за увиване на подаръци.

Майстори за демонтаж на мебели MAYSTORI.COM.

Друга идея е да се използва система за по-на вратата съхранение килер, който ви позволява да видите това, което имате с един поглед. Ако пространството е по-ограничено, поставете заедно бин с отделения за малки предмети и го съхранявате под леглото си.

Спортни стоки: създайте място не са само за инструменти. Те могат да бъдат полезни за организиране на спортни стоки, както и защото е лесно да се мотае като предавка на различни форми и размери от куки. Таблото куки се предлага в различни форми и размери, създава уникална красотата на тази система за съхранение и можете да го промените, докато добавяте нови парчета на оборудване.

Декорации: можете да използват само тези веднъж всяка година, но искате те да бъдат организирани така, можете да намерите подходящите видове декорации, когато имате нужда от тях. Научете и за изхвърляне на стари мебели.

Плюс това, защото толкова много предмети са крехки, имате нужда от система, която ги предпазва от увреждане. Старите картонени кутии за яйца са идеални за съхранение на малки, нежни коледни орнаменти. И ако имате изкуствена коледна елха, можете да получите чанта за съхранение на дърво, за да се запази от прах и насекоми от повреда на дърво по време на неактивния сезон, така че дори ако това е в гаража, да съхрани, така, че сякаш изглежда девствена.

Ако украсите дома за различни празници – за Деня на влюбените в червено, оранжево за Хелоуин – така с един поглед това, което е в контейнер за съхранение ще е по-лесно за откриване.

Всяко домакинство има свои собствени видове дреболии, които изглежда се поемат от складови площи. За вас, може да е къмпинг, инструменти със специално предназначение, или спомени от детството на децата. Номерът с някоя от тях е да се създаде пространство, където може да групирате подобните артикули заедно като същевременно се развивате по начин да отделяте елементи, така че можете да ги намерите.

Scroll to Top