Изграждане на уеб сайт – топ въпроси

Тези дни има много хора, които претендират, че знаят как да изработят уеб сайт лесно. В действителност, ако смятате да си намете един недоказан такъв рискувате да сгрешите. Особено това ще навреди на вашия бизнес, ако смятате тепърва да популяризирате в интернет. Много деца на приятели, близки и познати, тийнейджъри умеят да правят елементарните неща за създаване на един уеб сайт, но дали това търсите за своя бизнес. Преди да се хвърлите в подобни необмислени действия, вижте за сео оптимизация на големи онлайн магазини и тези маркетингови въпроси:

  1. Каква е целта на вашия сайт

В бизнес, има три основни типа на интернет страници:

Сайт брошура – той е онлайн и се поддръжка за вашия онлайн маркетинг. Вие ще отнасяте към него в рекламите си, защото ви плащат за реклами. Онлайн присъствието ще ви даде доверие, че вашите конкуренти, не са така стриктни всеки ден. Но в крайна сметка това е просто една онлайн версия. Няма нищо лошо в това един сайт да е брошура, ако това е всичко, което искате в своя маркетингов план.

Следващата стъпка е водещ сайт генератор. За разлика от сайт брошура, този модел ще генерира бизнес за своя сметка. Вие искате хората да намерят вашия сайт, докато сърфирате в интернет. Тогава заложете на добрата seo оптимизация и израбока на сайт.

Последният вариант е, че вашият сайт да бъде витрина, където посетителите на вашия сайт действително да купуват продукти и услуги. С други думи, след намирането на Вашия сайт, и гледане на съдържанието, те са подтиквани да „кликнат“, за да направят покупка.

  1. Как хората ще намерят вашия уеб сайт?

Вие вече знаете, има 4 милиарда сайтове, така че вероятността, купувачът да дойде точно при вас е едно на 4 млн.. За целта сайтът ви трябва да извърви пътя си. Следователно, трябва да имате стратегия, която да накара хората да дойдат и да убеждава, защо трябва да го посетят. Как може да стане това? Има две основни стратегии – офлайн и онлайн.

  1. Какво трябва да направите, за да накарате посетителите да се задържат в сайта ви?

Средната посещаемост на интернет страницата е 68 секунди. Трябва да има стратегия, за да накарате хората да се задържат в сайта ви. За целта дайте им възможност да ви опознаят.

Scroll to Top