За какво служи кейсът за телефон

Имаше време, когато екрана беше сигурно защитаван от протектори. Те са добра идея, но съвременните устройства вече имат по-напреднала защита на екрана вграден вътре в самите тях. Повечето смартфони, които се купуват използват Gorilla Glass. Това е закалено, трудно чупливо стъкло с висока устойчивост на надраскване. Вижте и за някои модели на калъфи за телефони htc.

Ако вече използвате протектор за екрана на телефона си може да загледате, че по повърхността му вече има някоя и друга драскотина.

Лесно може да видите една драскотина или две и по вашия протектор, а това със сигурност върши добра работа. Има обаче и материали, които ще надраскат протектора, дори ако е пластмасов, не е задължително да е стъкло. Ето, защо внимателно трябва да се избра. Научете и някои топ митове около батерия на лаптоп.

Има много имитиращи продукти на пазара, които само заблуждават и претендират, че вършат работа. В случая, ако избирате протектор или кейс за телефона е най-добре да вземете за вашата марка мобилно устройство.

Освен като защита кейсът за телефони служи още и за добра визия. В зависимост от различните материали на изработка, дизайн и метод на поставяне, той може много да променя цялостната визия.

С подходящ калъф за телефон може да комбинирате цвят спрямо тоалет, повод и дори имиджа си. Вижте повече за психологията на цветовете. В наши дни телефонът на всеки човек се е превърнал в показност за социално положение и имидж, така, че подходящата обвивка не е без значение.

Дори да носите ключовете в джоба си, не би трябвало да надраскат модерният дисплей от Gorilla Glass. Gorilla Glass е по-трудно чуплив, отколкото метала, използван в ключове, монети и други домакински метални предмети. И все пак, за да защитите мобилното си устройство от редица неща, вземете сега подходящи калъфи за всяка ситуация.

Scroll to Top