Как да придадете характер на своя дом

Изграждането на интериора в помещенията до голяма степен е свързано с изглед към прозорците. Ето защо правилния и уместен избор се състой в личните вкусове и предпочитания на всеки. За да бъде максимално улеснен той ви предлагаме кратка справка с основните характеристики на всеки отделен материал за дограма, вид обкова и стъклопакет. 

Наред с предимствата за дървена дограма цени за прозорци се нареждат топло и шумоизолация. Тя не предизвиква конденз и внасят много уют и стил в помещенията. Изработва се от дървен материал на иглолистни дървета като смърч, от масивна дървесина като бук, дъб, махагон, ясен или екзотични видове.

Щом се избира дървен стил на дограмата, купувачът трябва да е наясно с всичко около проблемите, които могат да изникнат впоследствие, защото дървото е жива материя. Един от съществените проблеми е промяна в структурата, в резултат, на което се получават деформации, размествания, провисвания.

Процеси като гниене, появата на гъбички, насекоми също са характерни за този вид дограми. Повърхността на дървото по право е по-трудна за поддръжка от тази на пластмасата и алуминия. Ако изберете дървен вид за рамка на прозорците, то на всеки 5-6 години трябва да освежавате с лак или боя.

Пълен с характер, може да е всеки един цвят. На него се нанасят характерни щрихи, с къщите често са също толкова важни, колкото и самите обитатели. Вижте още какви технологии трябва да има в съвременния дом.

В действителност, някои къща имат така силно въздействие върху облика, че стават звезди сами по себе си, привличат, повлияват върху дизайнери и остават в наследство.

Едно нещо, което трябва да присъства във всяка къща е светлината. Големите прозорци и елегантни врати позволяват на слънцето да пуска поток, осветяването на интериора, създава приятна и приветлива атмосфера. Това може да достави истинско докосване като филмова магия. С чисто нови прозорци ще имате не само повече светлина в своя имот, но и повече индивидуалност. Това е друг начин да добавите характер във вашия дом. Изберете врата и дограма, които наистина се открояват от тълпата. Така ще да дадете на своята къщата личността, която заслужава. Изследвайте фантастична гама от прозорците и врати, за по-добро представяне на вашата улица.

Scroll to Top