2 супер ободряващи напитки по време на полет със самолет

Съществуват храни и напитки, които допринасят за още по-вял вид и усещане за безсилие. Ако не знаете кога и какво да консумирате на хиляди фута над морското равнище, докато летите със самолет, дискомфорта от някои от тях може да е пагубен за вас. Ето, защо е добре да научите за някои напитки, които ще ви ободрят:

  • Кисело мляко

Важно е да помислите за храните, които трябва да ядете, преди да купите своя авиобилет. Добре е да помните, че нашите тела не са предназначени да смилат храната по време на полет във въздуха при такива скорости.

Ако ви се яде нещо погрешно може по време на първия полет да откриете, че имате проблемен корем.

Защитете се срещу всякакви неразположения, а за това допринася лека закуска с кисели млека и пробиотици.

  • Билкови чайове

Докато кафето може да ви накара да останете будни, с ококорени очи, няма никакво съмнение, че кофеинът може да ви дехидратира и да ви остави чувство на умора.

Защо не опитате с билков чай ​​без захар.

Тези специални чайове ще хидратират по време на полета. Те имат чудесни аромати, а наред с това предлагат някои ползи. Така например чай от лайка може да помогне за защитата срещу настинки и успокоява болки в корема.

Той е също има успокояващ ефект и е много благоприятен за нервни хора, когато искат да летят.

Знаейки кои храни да консумирате и какви напитки да приемате по време на полет, това ще е от полза за тялото да функционира нормално и здравословно.

Полетите на дълги разстояния, могат да бъдат шок за цялата система и да провокират тя да приема повече от необходимото. С правилния избор на храни ще се преборите с най-често срещаните проблеми.

Сега вече знаете какво трябва да се консумира, преди и по време на полет.

Scroll to Top