6 най-често използвани модни атрибута

Модата избледнява, само стилът остава един и същи“ – Коко Шанел.

мода

Всеки обича да се облече и да покажат своите тоалети, ние често сме склонни да се прокълваваме. Само защото печат на животните е една от най-горещите тенденции, не означава, че напълно трябва да го увийте.

Ето и някои модни съвети, които да ви помогнат да избегнете грешки, причинени от съпоставяне на твърде много тенденции по едно време:

  1. Използвайте печат на животните с грижа – тук няма нищо сигурно, което да работи на 100%. Ако сте облечени в Рокля ДЖУЛИ или модел с животински печат, не използвайте същия мотив в обувките. Просто защото печатът на животните е една от най-горещите тенденции, не означава, че вие напълно ще трябва да се увийте в него.
  2. Видими презрамките на сутиена – не е необходимо всички да виждат колко секси или луксозен е сутиенът ви. За целта, ако обличате рокля с гол гръб за специален повод, просто зашийте предната част на сутиена в роклята.
  3. Избягвайте прекомерното натрупване на аксесоари – носенето на големи пластове колиета, гривни, обеци само ще ви накара да приличате на известния капитан Джак Спароу от Карибски пирати. Така че избягвайте да носите големи обеци на ушите, ако вече сте взели решение изявлението да е в голям нашийник.
  4. Вратовръзката

Никога не поставяйте на поло или риза с къс ръкав вратовръзка. Това е една от най-големите гафове.

  1. Избягвайте прекалено стегнати или торбести дрехи

Извънгабаритни дрехи са сигурна тенденция, но не забравяйте да го оформите по правилен начин. Носенето на тесни дънки с широка тениска или риза е добър вариант. Винаги носете добре приспособени и добре изгладени тоалети.

  1. Вътрешни Слънчеви очила

Това е една от най-честите грешки, които повечето хора правят, а именно „Слънчеви очила“ в затворени помещения! Те са предназначени да бъдат носени, когато човек е на слънце, за да се защитят очите. Ако ще парадирате със скъпи маркови очила на закрито, може да се блъснете в нещо.

Винаги се чувствайте удобно. Това ще е гаранция за добро представяне, каквото и да носите.

Не просто и безсмислено да имитирате всяка тенденция.

Джани Версаче е казал: „Не бъдете в тенденциите. Не оставяйте модата да притежава вас. Но решете какво сте, какво искате да изразите от начина, по който се облича и от начина, по който живеете„.

Scroll to Top