Как да изберем дреха според типа на ваканцията

дамски дрехиВреме за море, планина, екскурзии – разбира се става дума за един сезон от годината, който позволява всичко това. И ако все още не сте стегнали багажа, въпреки, че имате план, къде да отидете на почивка тази година, то предлагам ви няколко топ идеи, как да изберете дрехи според типа ваканция:

РОКЛЯ С 3/4 РЪКАВ е подходяща за ваканцията на море. Тя може да е с дължина до глезените или по средата на бедрото, но задължително трябва да е от по-фини материи. Може да изпробвате и модел, който е мултифункционален и добре подхожда, както за плажа, така и, за да посетите вечерта ресторант. С тази идея ще спестите и място в куфара.

Комплексни решения – ако не обичате да се излежавате на припек под парещите лъчи на слънцето, падате си по разходки и сте авантюристична натура, то избора на комплект къс панталонки и блузка ще е чудесен вариант. Разбира се с него няма да може да правите проучване в гората, защото за там ще е необходима специална екипировка, техника и оборудване, но спокойно може да сложите в куфара, ако планувате разходки до забележителности в региона или пикник на подходящ терен.

Ако мечтаете за пустинно, пясъчно приключение, то не забравяйте да сложите в багажа поне един комплект за сафари. Такъв трябва да включва дрехи от ленени материи, които да пазят от силното слънце, а едновременно с това да не запарват тялото. Може да вмъкнете облека в цветовете на Тунис, Мароко и да заприличате на някоя арабска принцеса.

Селски туризъм или почивка във вилна зона, отново връща аромата на село, но не на изкосена трева и стадо добитък, а на вашата модерна визия като селско момиче, облечени в леки материи дрехи, съчетани с естествената красота на вашите свободно падащи коси. Всичко това позволява пъстри дрехи, практични и леки материи рокли.

Ако сте си градско момиче и държите да прекарате ваканцията в лъскав петзвезден хотел с всичките му екстри, то предвидете минижуп рокля за дискотека или нощен бар. Тук може да си проигравате с цветовете и съчетанията аксесоари. Няма ограничения щом кода е „купон“.

Вече знаете как, време е да решите Защо час по-скоро да планувате ваканцията си.

Scroll to Top