Алтернативни кухненския идеи за под

Откъснат от традиционните материали, подови настилки и подови идеи могат да се съчетават с по-остарели материали като мокетни, плочи или гума. Звучи ви странно, погледнете това:

Искате ли обрат в традиционните подови идеи за Вашата кухня. Помислете Декинг, нмер едно сред естествените подови настилки и за тези и други опции.

Гума – за съвременните кухни, гумени подове са добър вариант. Изберете от листа или плочки в голямо разнообразие от цветове, текстури и модели. Меката и еластична повърхност е удобна за тези, които прекарват часове пред печката. Гумени издържа на вода и няма да изгори и това е лесно за почистване. Инсталацията е сравнително проста. Някои подови настилки са направени от рециклирана гума; гумено-коркови смеси са също популярни опции. Изберете вида и цветовете, които най-много подхождат на вашите вкусове.

Мокетни плочи – може да звучи забавно и практично допълнение към кухнята, мокетните плочи могат да създават персонализирани черги, за да добавят мекота на пространства или маркират местата за хранене. Изберете от разнообразие цветове, модели и стилове за всякакъв вид. Основата инхибира с плесен и бактерии, плочките могат лесно да бъдат отстранени, пренаредени, или заменяни. Научете повече за ползите от рециклирани мокетни плочи, като проверите в магазините.

Бетон – това наподобява градско-шик. За пода на кухня си е истинска мода. Такъв предлага външния вид на камък и по-ниска цена. Бетонът може да бъде боядисани, текстуриран и отбелязва производството на почти всички отделни зони. Заедно с добър външен вид, това е лесна за почистване и устойчиви на вода основа. Бетонът допринася за качеството на въздуха, тъй като инхибира плесен, мухъл и миризми и може да бъде завършен с нулева ЛОС импрегнатори. Тъй като материалът поглъща топлина, може да намали сметките за енергия. И бетонни подове са най-добрият избор, ако имате домашни любимци или деца. Те могат да се изправят срещу много злоупотреби. Можете дори да използвате бетонна плоча като завършителна настилка.

Scroll to Top