Най-неразбрани факти за Blogging

Митове за блоговете са свързани с любопитни неща. Въпреки блоговете показват мълниеносното покачване в киберпространството като ефективна комуникационна платформа, много недоразумения продължават. Вижте повече за изработка на сайтове.

Blogging е за негативно настроените хора

Не обръщайте внимание на това недоразумение. Всеки подход и тема можете да представи и да се намери в блогове.

Блогъри аматьори

Един общ мит относно блогърите казва, че те са се провалили писатели. В действителност, блогърите често са уважавани автори, използващи нова среда, или малки предприятия, свързващи се към клиенти по целия свят.

Блогове никога не са печеливши

Сигурен съм, че сте чували този мит за блоговете, нали? Хората не знаят как блогове правят пари, така че те вярват, че те не се правят пари. Въпреки това, блоговете могат да бъдат много печеливши с помощта на различни методи.

Блогове от обяви за продажба

Както вече споменахме блоговете са печеливши, използвайки различни методи. Разбира се, продават реклами и могат да направят пари, от трафик. Има по-добри възможности, като например продажба на стоки, партньорства с търговци или членски внос.

Блогове и онлайн магазин са необходими и трябва да имат огромна публика, за да успеят

Чували ли сте за това? Не обръщайте внимание на този мит. Далеч по-разумно е да се изгради една малка, но предана публика. Научете как ефективната поддръжка и максималният потенциал от аудиторията, може да се разширява.

Блоговете са ежедневни ангажименти

Освен ако не използвате блог за дневните хороскопи, не е нужно ежедневно публикуване на материали. Един път на 3-4 дни е напълно достатъчно.

Моята целева публика не чете блогове

Вие казвате, вашата целева аудитория не чете блогове? Може би те не са се абонирали за тях, както запалените фенове, но всеки, който търси нещо онлайн чете блогове. Голяма част от нашите онлайн резултати от търсенето състоят от блог източници.

Уеб трафик за успех

Имате ли нужда от seo оптимизация на сайт и впечатляващи данни уеб трафик за постигане на успех? Web трафикът става важен само ако вашият бизнес модел зависи от приходите от реклама. В противен случай, данните са само от полза за изучаване на аудиторията.

Scroll to Top